Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підсумки роботи Глухівської ДПІ за 2022 рік

опубліковано 12 січня 2023 о 11:02

Глухівською державною податковою інспекцією ГУ ДПС у Сумській області протягом  січня – грудня 2022 року забезпечено організацію та координацію роботи щодо реєстрації та повноти обліку платників податків.

Також, у звітному періоді  зареєстровано 53 реєстратори розрахункових операцій, 102 книги обліку розрахункових операцій та 27 розрахункових книжок.

Прийнято та зареєстровано 128 заяв на отримання відомостей з ДРФО про суми виплачених доходів та утриманих податків/джерела виплачених доходів та утриманих податків. Видано 327 карток платника податків про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.

Поряд з цим, опрацьовано 681 відомість з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, 633 повідомлення про об’єкти оподаткування (об’єкти, які пов’язані з оподаткуванням, або через які провадиться діяльність).

Крім того, станом на 31.12.2022   Глухівською державною інспекцією прийнято 148 податкових декларацій про майновий стан і доходи громадян (задекларовано 7780,5 тис. грн.), в т.ч. від громадян на отримання податкової знижки прийнято 76 декларацій та повернуто з бюджету податку на доходи з фізичних осіб в сумі 258,5 тис. гривень. Згідно поданих декларацій задекларовано до сплати податку на доходи з фізичних осіб 499,2 тис. гривень та військового збору на суму 79,5 тис. гривень.