Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За 2022 рік послугами Центру обслуговування платників Охтирської ДПІ скористалися 3807 громадян

опубліковано 12 січня 2023 о 09:30

В умовах дії в Україні воєнного стану відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні»  Центр обслуговування платників Охтирської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Сумській області  здійснює сервісне обслуговування платників податків (платників єдиного внеску), зокрема надають адміністративні послуги, інші функції сервісного обслуговування платників податків незалежно від місця обліку платника податків.

За 12 місяців 2022 року послугами Центру обслуговування платників  Охтирської ДПІ Головного управління ДПС у Сумській області скористалися 3807 громадян. Крім того, 1583 громадян адміністративні послуги отримали онлайн, скориставшись сервісом «Електронний кабінет».

 Найпопулярнійшою є послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків (отримали 1049 громадян).

Перелік всіх адміністративних послуг, які надаються у Центрі обслуговування платників, можна переглянути на субсайті Головного управління ДПС у Сумській області.

         Нагадаємо, що працівниками ЦОП Охтирської ДПІ окрім адміністративних послуг  надаються інші послуги, зокрема, консультації з питань податкового законодавства, отримання вхідної кореспонденції , прийняття звітності тощо.

                                

          Використовуючи можливості сервісу «Електронний кабінет» можна отримати послуги в онлайн-режимі. Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua.

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісів:   

«InfoTAX»   https://t.me/infoTAXbot

у соціальній мережі Фейсбук:

Державна податкова служба  України https://www.facebook.com/TaxUkraine

Головне управління ДПС у Сумській області  https://www.facebook.com/tax.sumy/

Підписуйтесь на канали інформування

ДПС Телеграм https://t.me/tax_gov_ua

Державна податкова служба УкраїниYou Tube youtube.com/TaxUkraine.

 

Охтирська ДПІ Головного управління ДПС у Сумській області