Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання адміністративних послуг Центром обслуговування платників Кролевецької ДПІ за січень-грудень 2022 року

опубліковано 12 січня 2023 о 13:45

Працівниками ЦОП Кролевецької ДПІ ГУ ДПС у Сумській області протягом січня-грудня 2022 року було надано 3056 адміністративні послуги. Серед адміністративних послуг, найбільш запитуваними є видача картки платника податків - 1343, видача відомостей про суми виплачених доходів та утриманих податків – 594, реєстрація платників єдиного податку - 158, надання витягу з реєстру платників єдиного податку - 256.

Працівниками ЦОП, окрім адміністративних послуг, постійно надаються консультації з питань прийняття звітності, податкового законодавства, тощо.

Кролевецька ДПІ вкотре звертає увагу платників податків на можливість використання «Електронного кабінету» за для їх зручності та економії часу, адже дистанційна форма комунікації є найбезпечнішою, особливо у період дії карантинних обмежень.

Також пропонуємо спілкуватись з податковою службою дистанційно за допомогою сервісів: «InfoTAX» https://t.me/infoTAXbot у соціальній мережі Фейсбук: Державна податкова служба України https://www.facebook..com/TAXUkrain, Головне управління ДПС у Сумській області https://www.facebook..com/tax.sumy/.