Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Сумщини надають кваліфіковані консультації та роз'яснення з питань, пов'язаних з процесом отримання Кваліфікованих електронних довірчих послуг

опубліковано 24 червня 2024 о 10:55

Фахівці сектору реєстрації користувачів Головного управління ДПС у Сумській області щоденно допомагають відвідувачам відокремленого пункту реєстрації м. Суми (далі ВПР), при отриманні послуги кваліфікованого електронного підпису (далі КЕП).

Нагадуємо, що кваліфікований електронний підпис (КЕП)  — удосконалений електронний підпис, який створюється з використанням засобу кваліфікованого електронного підпису і базується на кваліфікованому сертифікаті відкритого ключа.

При відвідуванні ВПР, Вас чекає кваліфікована консультація та роз'яснення з питань отримання кваліфікованих електронних довірчих послуг, повторного дистанційного формування кваліфікованих сертифікатів за електронним запитом, завантаження або скасування кваліфікованих сертифікатів, отримання кваліфікованих сертифікатів електронної печатки для РРО та інших питань, пов’язаних з використання КЕП.

Також консультації щодо зазначених послуг можна отримати за номером телефону:  (0542) 70-17-95.

Акцентуємо, що ВПР  розташований за адресою: м. Суми, Покровська площа, 2, каб. №1.

Для зручності відвідувачів, ВПР працює за графіком роботи Центру обслуговування платників податків, без обідньої перерви. 

Інформацію щодо отримання КЕП та графік роботи ВПР також можна побачити на інформаційному ресурсі Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ДПС: ca.tax.gov.ua

Тож звертайтесь та отримуйте професійну підтримку від наших фахівців.