Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків Сумського району сплатили до місцевих бюджетів   понад 3900,0  млн гривень

опубліковано 20 грудня 2023 о 14:21

Війна, яка увірвалася в наше життя, назавжди його змінила. Це торкнулося держави в цілому, кожної області, кожного району, міста, села й кожної родини. 

Українці впевнені у своїй перемозі, але для неї потрібно гідно підтримати економіку держави, її обороноздатність. І це залежить від кожного з нас, від своєчасно сплачених податків.

 За інформацією управління економічного аналізу Головного управління ДПС у Сумській області платники Сумського району Сумської області дуже відповідально ставляться до сплати податків і зборів. Так, протягом 11 місяців 2023 року ними було сплачено до місцевих бюджетів 3905,3 млн гривень. Зазначена сума на 174,4 млн грн перевищила показник аналогічного періоду минулого року.

 У розрізі бюджетоформуючих податків надійшло: податку на доходи фізичних осіб – 2915,2 млн грн, єдиного податку – 499,3 млн грн, земельного податку  - 290,3 млн гривень.

  І це суттєвий внесок, адже під час воєнного стану  наша держава особливо потребує фінансової підтримки з боку великого та малого бізнесу, що своєю чергою, дозволить забезпечити своєчасне й повне виконання місцевих бюджетів, а значить – наблизити нашу перемогу.