Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В основі втілення якісних змін завжди лежить їх роз'яснення!

опубліковано 06 вересня 2023 о 10:50

Податківці Сумщини комунікують з платниками податків системно, узгоджено, використовуючи різні сучасні засоби комунікації: інтернет, медіа, персональні зустрічі з різними цільовими групами, власні заходи офлайн та онлайн спілкування, участь у заходах інших установ та організацій, використовуючи наявні контакти та мережі, розповсюджуючи наявні інформаційні матеріали.

Багато з підприємців давно дотримуються норм чинного законодавства та встановили реєстратори і навіть під час війни. Реєстратор є, і він рахує, скільки підприємець отримав доходів. Бізнес працює для того, щоб отримувати дохід! Єдине про офіційні (обраховані) доходи буде знати не лише підприємець, але й держава, оскільки наслідком будь-якого доходу є оподаткування. 

Споживач же не ухиляється від сплати податків коли придбає той чи інший товар і не намагається зменшити податкове навантаження, так? Споживач платить повну суму покупки з усіма акцизами і ПДВ. Несплата ПДВ і акцизів за контрабандну і контрафактну продукцію відбувається виключно з вини недобросовісного суб’єкта господарювання, який фактично привласнюють різницю в кінцевій ціні товару собі.

Триває війна і з якою економікою ми будемо після перемоги важливо.

Наша стратегічна мета привести бізнес до єдиних, прозорих і чесним законодавчим правилам господарської діяльності. Ми повинні вивести економіку з тіні, наповнювати за рахунок детінізації бюджети всіх рівнів і захистити мільйони українських покупців.

Вся актуальна інформація є на вебпорталі Державної податкової служби України де можна ознайомитися з відповіддю на всі питання ? https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/