Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Конотопській ДПІ відбувся черговий сеанс телефонної «гарячої лінії» з питань використання Е-кабінету та мобільного додатку «Моя податкова»

опубліковано 21 травня 2024 о 14:06

Днями у Конотопській державній податковій інспекції Головного управління ДПС у Сумській області відбувся черговий сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» з платниками податків місцевої територіальної громади. 

Цього разу з абонентами спілкувалася в. о. начальника Конотопської державної податкової інспекції Оксана Стеценко, яка надавала відповіді на актуальні питання з подання податкової звітності за допомогою Електронного кабінету ДПС.  

Під час телефонного спілкування платники отримали відповіді на питання щодо подання звітності в електронному вигляді. 

Повідомлено, що користуватись Електронним кабінетом можуть не лише юридичні особи та фізичні особи-підприємці, а й фізичні особи – платники податків, які бажають отримати адміністративні послуги, здійснити розрахунки з бюджетом  тощо. 

Абоненти були проінформовані про функціонал та нюанси у використанні мобільного застосунку «Моя податкова», який є простим, зручним і доступним для громадян. Адже застосунок дозволяє платникам миттєво отримувати доступ до важливої інформації про свої податкові обов'язки,  сплачувати податки, слідкувати за змінами в законодавстві та отримувати персоналізовані повідомлення від податкових органів.