Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Молодь Ямполя прагне до фінансової грамотності: зустріч з податківцями та плани на майбутнє

опубліковано 07 травня 2024 о 10:26

Нещодавно начальник Ямпільської ДПІ Головного управління ДПС у Сумській області Любов Дудко зустрілася зі студентами, які є членами Молодіжної команди сонцепоклонники UPSHIFT.

Представники команди звернулися до установи з пропозицією провести інформаційний захід щодо питання фінансової грамотності.

Команду представили: Ключко Ілля, Шматок Вікторія, Тачкова Ярослава та Рябуха Марія.

Під час зустрічі Любов Дудко коротко розповіла студентам про:

важливість фінансової грамотності в сучасному світі;
основи податкового законодавства;
способи планування бюджету;
можливості інвестування;
як уникнути фінансових шахрайств.


Начальник Ямпільської ДПІ підкреслила, що в умовах сьогодення знання основ фінансової грамотності є дуже важливим аспектом для майбутнього.

"Вміння правильно розпоряджатися своїми фінансами, планувати бюджет та інвестувати є ключем до успіху в будь-якій сфері життя", - зазначила  Любов Дудко.

Вона також висловила слова подяки членам Молодіжної команди сонцепоклонники UPSHIFT за ініціативу та прагнення до знань.

"Ваша зацікавленість у питаннях фінансової грамотності свідчить про те, що ми подолаємо всі виклики сьогодення та зможемо побудувати розвинуту країну", - підкреслила Любов Дудко.

Зустріч зі студентами пройшла в дружній атмосфері. Молодь активно ставила питання та отримувала на них вичерпні відповіді.

Головне управління ДПС у Сумській області й надалі буде співпрацювати з молоддю та сприяти її фінансовій освіті.

Важливо зазначити, що представники Молодіжної команди сонцепоклонники UPSHIFT висловили бажання провести розширений захід з їх організацією у майбутньому з питань фінансової грамотності.

Це свідчить про те, що українська молодь прагне бути фінансово грамотною та готова активно сприяти розвитку своєї країни, а також прагне позитивних змін у своїх громадах. 

Головне управління ДПС у Сумській області вітає таку ініціативу та готове надати всю необхідну підтримку для проведення такого заходу.