Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Начальник Глухівської ДПІ Інга Ковнер провела робочу зустріч з платниками щодо реєстрації ФОП та важливості зазначення КВЕД

опубліковано 06 травня 2024 о 14:19

Глухів, 6 травня 2024 року –  сьогодні начальник Глухівської ДПІ Інга Ковнер провела робочу зустріч з платниками податків, на якій було опрацьовано питання порядку реєстрації фізичних осіб-підприємців (ФОП).

Під час зустрічі Інга Ковнер детально роз'яснила присутнім процедуру реєстрації ФОП, звернувши особливу увагу на важливість правильного вибору та зазначення коду виду економічної діяльності (КВЕД). КВЕД є ключовим фактором при оподаткуванні діяльності ФОП, адже від нього залежить застосування правильних ставок податків та зборів.

Інга Ковнер також зазначила, що попри складну ситуацію в країні, пов'язану з війною, українці не здаються і впевнено йдуть вперед до перемоги, розвиваючи підприємницьку діяльність навіть в такі часи.

"Відкриття власної справи – це сміливий крок, який може принести не лише значний дохід, але й можливість реалізувати свої ідеї та внести свій вклад у розвиток української економіки", - підкреслила Інга Ковнер.

На зустрічі платники податків мали можливість отримати відповіді на всі свої питання щодо реєстрації ФОП та ведення підприємницької діяльності.

Глухівська ДПІ закликає всіх, хто прагне розпочати власну справу, не боятися труднощів, адже підприємництво – це рушійна сила української економіки, яка допоможе нам швидше перемогти та відбудувати нашу країну.

Контакти:

Керівник ЦОП Ковнер Інга Володимирівна - начальник Глухівської ДПІ Головного управління ДПС у Сумській області відповідальна особа за організацію та координацію роботи за наданням адміністративних послуг, телефон (05444) 2-51-50

Електронна пошта sumy.official@tax.gov.ua

Модератор (05444) 2-51-50

Графік прийому платників податків щодо надання адміністративних та інших сервісних послуг на період воєнного стану

Понеділок – п’ятниця: з 09 год. 00 хв. до 16 год. 00 хв.

Субота, неділя – вихідний.