Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Сумській ДПІ відбувся черговий сеанс телефонної «гарячої лінії» для платників податків з питань використання Е-кабінету та мобільного додатку "Моя податкова"

опубліковано 20 березня 2024 о 09:31

У Сумській ДПІ Головного управління ДПС у Сумській області нещодавно відбувся чергове телефонне спілкування з платниками податків. 

Цього разу податківці надавали відповіді на актуальні питання щодо подання податкової звітності за допомогою Електронного кабінету та окремо розглянули функціонал сервісу ДПС "Моя податкова".  

Під час телефонного спілкування платники отримали відповіді на питання щодо подання звітності в електронному вигляді. 

Було повідомлено, що користуватись Електронним кабінетом можуть не лише юридичні особи та фізичні особи-підприємці, а й фізичні особи – платники податків, які бажають отримати адміністративні послуги, здійснити розрахунки з бюджетом  тощо. 

Розповіли про застосування мобільного застосунку «Моя податкова», який є простим, зручним і доступним для громадян. Адже застосунок дозволяє платникам миттєво отримувати доступ до важливої інформації про свої податкові обов'язки, переглядати та сплачувати податки, слідкувати за змінами в законодавстві та отримувати персоналізовані повідомлення від податкових органів.