Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Олена ГЕРАСИМЕНКО : ми прагнемо донести до представників бізнесу необхідність переходу на довоєнні умови оподаткування на тилових територіях

опубліковано 22 вересня 2023 о 08:14

Відбулась робоча зустріч  в. о. начальника Тростянецької  ДПІ Олена ГЕРАСИМЕНКО з заступником Голови Тростянецької міської ради Володимиром  ЗЛЕПКО з питань застосування РРО/ПРРО та налагодження співпраці щодо забезпечення належних надходжень до місцевих бюджетів у нелегкий воєнний час у країні.

Розглянуто та обговорено інформацію щодо кожного підприємця територіальної громади, які повинні використовувати РРО. 

Олена Герасименко під час зустрічі зазначила, що сумлінне виконання податкових зобов’язань платників податків перед державою зараз дуже важливо, адже вчасно сплачені податки – це економічна підтримка держави. Тому необхідно зосередити роботу у тому числі  і над питаннями роботи підприємств громади в межах правового поля з використанням касових апаратів там де це є вимогою законодавства.

Посадовцями за результатами зустрічі прийнято рішення посилити роботу на всіх рівнях з роз’яснення діючих норм, які передбачені податковим законодавством. А також донести до представників бізнесу необхідність переходу на довоєнні умови оподаткування на тилових територіях, адже країна потребує значних фінансових надходжень для зміцнення власної обороноздатності.