Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За  травень 2023 року  в  Центрі обслуговування платників податків Роменської ДПІ надано 626 адміністративних послуг

опубліковано 06 червня 2023 о 09:28

За  травень 2023 року  в  Центрі обслуговування платників податків Роменської ДПІ Головного управління ДПС у Сумській області опрацьовано 664 звернень громадян щодо надання адміністративних послуг та надано 626 адміністративних послуг.

Серед найбільш поширених адміністративних послуг  є Видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків та Видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, що складає  понад  70 відс. від загальної суми наданих адміністративних послуг або  449 оброблених запитів.

Крім того, в  травні 2023 року опрацьовано 72 заяв про застосування спрощеної системи оподаткування та зареєстровано в Реєстрі вперше 27  платників єдиного податку,  внесено змін до реєстру платників єдиного податку-45, видано  46 витягів з реєстру платника єдиного податку.

У ЦОПі Роменської ДПІ Головного управління ДПС у Сумській області постійно проводилися навчання з питання подання податкової звітності в електронному вигляді, в результаті чого за травень 2023 року подано податкової звітності в електронному вигляді в кількості  1750 штук, що становить понад  95% від загальної кількості поданих декларацій.