Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Липоводолинська ДПІ: про порядок декларування фізичних осіб – платників єдиного податку

опубліковано 17 квітня 2023 о 08:45

Чергова зустріч з платниками єдиного податку відбулася у приміщенні Липоводолинської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Сумській області.

Начальник Липоводолинської ДПІ Олександр СЛІПЧЕНКО повідомив присутнім про зручності при поданні податкової та фінансової звітності з використанням Електронного кабінету ДПС  та запросив скористатися послугами інших електронних сервісів ДПС, створених саме для платників податків.

Нагадав присутнім, що з 1 січня 2023 року Декларація про майновий стан і доходи подається за новою формою у термін до 01 травня 2023 року (включно).

Повідомив, що фізичні особи, які мають право на отримання податкової знижки, подають декларацію про майновий стан та доходи до 31 грудня поточного року з додатком Ф3 та копіями документів.

Зауважив, що Декларацію можна подати не відвідуючи ЦОП, в електронній формі, скориставшись електронним сервісом Державної податкової служби Електронний кабінет платника.

У ході заходу також обговорювались питання приведення у відповідність облікових даних платників плати за землю та обліку земельних ділянок та землекористувачів, які обробляють свої земельні частки самостійно.

Наприкінці заходу кожен платник отримав вичерпні відповіді на питання, що виникли у ході спілкування.