Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Шостки долучилися до Всеукраїнської акції «За чисте довкілля»

опубліковано 07 квітня 2023 о 12:17

Проведення щорічної Всеукраїнської акції “За чисте довкілля” стало доброю традицією, яка відображає активну життєву позицію і прагнення не на словах, а на ділі дбати про благоустрій та чистоту навколишнього середовища громади.

Громадянський обов’язок кожного – пам’ятати і всебічно сприяти оздоровленню природи, бо ми в ній живемо. Чистота нашого міста, району, його площ і вулиць, парків і скверів, дворів і будинків, передусім, залежить від усіх нас, нашого розуміння і бажання зробити власне життя комфортнішим . Тільки спільними зусиллями і спільною відповідальністю ми зробимо нашу землю квітучою і неповторною.

Податківці Головного управління ДПС у Сумській області у місті Шостка також активно долучилися до акції і у цей непростий час, аби своєчасно та гідно зустріти теплу пору року. Працівниками податкової проведено заходи з прибирання та приведення в належний стан прилеглої території, насадження кущів, оформлення квітників. 

Мета заходу - не лише очистити територію, а й закликати суспільство не засмічувати довкілля.

Всі працювали дружно та мали піднесений настрій. 

Давайте подбаємо про чистоту навколо себе, не будемо сторонніми спостерігачами, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я і краси нашої громади.

Така робота – внесок у наближення Перемоги. Очищаймо нашу рідну землю від сміття  поки наші ЗСУ очищають її від ворогів! 

Слава Україні! Слава ЗСУ!