Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підсумки роботи Липоводолинської ДПІ за березень 2023 року

опубліковано 04 квітня 2023 о 10:34

За інформацією Липоводолинської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Сумській області, у березні 2023 року відвідувачам надано                        205 адміністративних послуг.

Серед найбільш поширених адміністративних послуг є Видача картки платника податків, створення Облікових карток за ф. 1ДР та Видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, що складає 84 відсотки від загальної кількості наданих адміністративних послуг або 172 запити, які оброблені. 

Крім того, протягом березня 2023 року опрацьовано від новостворених платників податків 8 заяв про застосування спрощеної системи оподаткування, видано 11 витяги з реєстру платників єдиного податку,  зареєстровано 2 реєстратори розрахункових операцій та 12 книг обліку розрахункових операцій.

У Липоводолинській ДПІ платники податків мають можливість отримати повний спектр послуг, які надають податкові органи. Зокрема, і подання звітності в електронному вигляді за допомогою Електронного кабінету платника.

Працівники Липоводолинської ДПІ допомагають усім охочим відвідувачам освоїти технологію подання податкової звітності в електронному вигляді, проводять роз’яснення з питань подання податкової звітності, зокрема, навчають як подати звіти в електронній формі, накладати електронний цифровий підпис та стежити чи документ прийнятий, а також знайомлять із можливостями роботи Електронного кабінету, розповідають про переваги користування безкоштовними електронними сервісами ДПС України. 

Тільки протягом березня 2023 року було проведено 6 практичних занять.

Фахівці Липоводолинської ДПІ наголошують, що електронне звітування – найбільш зручний та сучасний формат спілкування з контролюючими органами. 

Нагадуємо, що надання адміністративних послуг, виконання інших функцій сервісного обслуговування та проведення практичних занять здійснюється в приміщенні Липоводолинської ДПІ Головного управління ДПС у Сумській області за графіком: понеділок – п’ятниця з 9:00 до 16:00. Субота і неділя – вихідний.