Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підсумки роботи Недригайлівської ДПІ за березень місяць 2023 року

опубліковано 05 квітня 2023 о 10:33

У березні 2023 року працівниками Недригайлівської Державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Сумській області постійно проводилася інформаційно-роз’яснювальна робота з платниками податків щодо переваг користування електронними сервісами ДПС, у т.ч. Електронним кабінетом платника. Головна ціль спілкування – отримати практичні навички користування технологією подання звітності в електронному вигляді.

Протягом місяця фахівцями Недригайлівської ДПІ було надано  326 адміністративних послуг.

Серед найбільш поширених послуг є видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків та видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків. Всього надано 164 зазначені послуги.

Крім того, протягом звітного періоду опрацьовано 19 заяв про застосування спрощеної системи оподаткування.

На постійній основі й в установленому порядку надавались пропозиції до графіків  роботи  працівників Недригайлівської ДПІ, залучених  у  місцях приймання суб'єктів звернень.

Також було забезпечено організацію та координацію роботи щодо реєстрації та повноти обліку платників податків та платників єдиного внеску.

3 метою забезпечення належної організації роботи, контролю за якістю та своєчасністю надання адміністративних послуг та інших сервісів платникам податків, в актуальному стані підтримувались інформаційні картки, форми та зразки заяв на інформаційних стендах інспекції.