Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За січень – лютий 2023 року послугами Центру обслуговування платників Охтирської ДПІ скористалися 871 громадянин.

опубліковано 10 березня 2023 о 09:32

В умовах дії в Україні воєнного стану відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні»  Центр обслуговування платників Охтирської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Сумській області  здійснює сервісне обслуговування платників податків (платників єдиного внеску), зокрема надають адміністративні послуги, інші функції сервісного обслуговування платників податків незалежно від місця обліку платника податків.

За січень-лютий 2023 року послугами Центру обслуговування платників   Охтирської ДПІ Головного управління ДПС у Сумській області скористалися   871 громадянин. Крім того, 302 громадянина адміністративні послуги отримали онлайн, скориставшись сервісом «Електронний кабінет».

 Найпопулярнійшою є послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків (отримали 443 особи).

Перелік всіх адміністративних послуг, які надаються у Центрі обслуговування платників, можна переглянути на субсайті Головного управління ДПС у Сумській області.

Нагадаємо, що працівниками ЦОП Охтирської ДПІ окрім адміністративних послуг  надаються інші послуги, зокрема, консультації з питань податкового законодавства, отримання вхідної кореспонденції , прийняття звітності тощо.                      

Використовуючи можливості сервісу «Електронний кабінет» можна отримати послуги в онлайн-режимі. Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua.

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісів:   

«InfoTAX»   https://t.me/infoTAXbot

у соціальній мережі Фейсбук:

Державна податкова служба  України https://www.facebook.com/TaxUkraine

Головне управління ДПС у Сумській області  https://www.facebook.com/tax.sumy/

Підписуйтесь на канали інформування 

ДПС Телеграм https://t.me/tax_gov_ua

Державна податкова служба УкраїниYou Tube youtube.com/TaxUkraine.

Охтирська ДПІ Головного управління ДПС у Сумській області