Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Білопільська ДПІ створює комфортні умови для кожного відвідувача

опубліковано 02 березня 2023 о 10:25

Налагодження ефективної співпраці з платниками податків – один з основних напрямів роботи фахівців Білопільської державної податкової інспекцій Головного управління ДПС у Сумській області.

 Увага зосереджена на здобутті довіри громадян до діяльності органів та фахівців ДПС. Наразі формат співпраці має бути не формальним, а реально дієвим. Тому податкова служба забезпечує спрощення процедур отримання адміністративних, консультаційних та інформаційних послуг, створюючи комфортні умови для кожного відвідувача. 

З метою інформування платників податків Білопільщини щодо роботи електронних сервісів ДПС, була проведена зустріч за участю начальника Білопільської ДПІ Олени ПОПОВИЧ.

Як повідомила керівник установи, пріоритети у роботі податківців залишаються незмінними: головний акцент зроблено на електронні сервіси, мінімізацію людського фактора, посилення аналітичної складової роботи. Доступними та зрозумілими залишаються податкові сервіси, що дозволяють мінімізувати документообіг; спростити процедуру реєстрації, сплати податків та звітування; запровадження новітніх технологій дозволяє зменшити час на адміністрування податків, платежів та інших формальностей.  

Державна податкова служба, впроваджуючи клієнторієнтований підхід, створила єдину сервісну платформу – Електронний кабінет, який працює у режимі 24/7. Це електронний сервіс, який за допомогою спеціального інструмента доступу з використанням електронно-цифрового підпису дозволяє платнику податків працювати з органами податкової служби в режимі реального часу.

       За допомогою Електронного кабінету, у режимі реального часу можна сформувати та надіслати до органів ДПС:

- податкову та фінансову звітність,

- запити на отримання інформації,

- заяви для реєстрації платниками окремих податків,

- листи,

- сплатити податки, збори, платежі та перевірити розрахунки сум податкових зобов’язань тощо.  

Керівник інспекції нагадали, що при виникненні проблемних питань щодо користування Електронним кабінетом ДПС слід звернутись до служби підтримки за посиланням http://cabinet.tax.gov.ua/help/.