Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники Глухівської ОТГ сплатили 11,0 млн грн єдиного податку

опубліковано 31 серпня 2022 о 11:45

Збройна агресія російської федерації  водночас змінила життя кожного українця. Війна вплинула не тільки на соціальне життя, а й на економічно-правовий стан суб’єктів господарювання.

Наразі воєнні дії коштують Україні мільярди гривень, такі необхідні для забезпечення оборони та підтримання інфраструктури, соціальних виплат вимушеним переселенцям тощо. Бізнес повинен працювати, зберігати робочі місця, виплачувати зарплату і сплачувати податки. У такому випадку бюджет буде наповнюватися, а населення зберігатиме платоспроможність.

Сьогодні українців об’єднує одна єдина мета – перемога над ворогом та відновлення рідної України. Але все це неможливо без гідної матеріальної підтримки – своєчасно сплачених податків.

За інформацією управління економічного аналізу Головного управління ДПС у Сумській області платники Глухівської ОТГ протягом січня - липня 2022 року сплатили 169,6 млн грн податків до місцевих бюджетів, у тому числі  11,0 млн грн єдиного податку.  

Зазначені суми свідчать про те, що платники податків Глухівської ОТГ гідно виконують свій конституційний обов’язок зі сплати податків і зборів, сумлінно підтримуючи  обороноздатність нашої країни.