Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники Глухівської ОТГ сплатили майже 139,0 млн грн податку на доходи фізичних осіб

опубліковано 31 серпня 2022 о 11:44

- Тримаємо економічний фронт та забезпечуємо надійний тил нашим захисникам, - саме з таким настроєм платники податків Глухівської ОТГ підтримують лави ЗСУ, своєчасно сплачуючи податки до місцевих бюджетів.

Наразі військовослужбовці, які на передовій обороняють нашу державу, дуже потребують  фінансової підтримки українського бізнесу і громадян.

За інформацією управління економічного аналізу Головного управління ДПС у Сумській області платники Глухівської ОТГ протягом січня - липня 2022 року сплатили 169,6 млн грн податків до місцевих бюджетів, у тому числі 138,7 млн грн ПДФО.

Вважаючи на воєнну ситуацію, податківці нагадують про необхідність дотримання вимог трудового законодавства щодо офіційного оформлення працівників, своєчасної та повної виплати заробітної плати на рівні встановленого законодавством, неприпустимості її виплати у  “конвертах”, адже від цього залежить фінансування обороноздатності держави, підтримка ЗСУ в цілому, суттєва матеріальна допомога соціальній сфері та громадянам, постраждалим від війни.