Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шосткинськими податківцями надано 2453 адміністративних послуг

опубліковано 04 серпня 2022 о 12:17

З початку 2022 року фахівцями центру обслуговування платників Шосткинської ДПІ Головного управління ДПС у Сумській області  надано 2453  адміністративних послуг, що включає видачу карток платника податків, відомостей про доходи,  довідок, реєстрацію платників єдиного податку, надання витягів з реєстрів платників єдиного податку та податку на додану вартість, реєстрацію реєстраторів розрахункових операцій, книг обліку розрахункових операцій та інше.

Протягом січня – липня 2022 року видано понад 1448 тисяч карток платника податків, внесено до паспорта громадянина України (у формі книжечки) 5  відміток про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта.

  Крім того, 250 громадян отримали відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Також з початку року було зареєстровано 93  реєстраторів розрахункових операцій,  83 книг обліку розрахункових операцій, 27 розрахункових книжок.

Окрім того, з початку року 148 фізичних осіб здійснили реєстрацію платника єдиного податку,  354   платників отримали витяг з реєстру платників єдиного податку.

Надано  довідок по підтвердженню статусу податкового резидента України – 8, довідок про доходи від підприємницької діяльності – 27,  довідок  про сплату податкових зобов'язань платником податку – резидентом, який виїжджає за кордон на постійне місце проживання, та про відсутність податкових зобов’язань -   3, витягів з реєстру платників податку на додану вартість – 7. 

За консультаціями з питань надання адміністративних послуг можна звернутись за телефонами (05449) 2-30-73  або безпосередньо до Центру обслуговування платників м. Шостка, вул. Знаменська, 2, понеділок  - п'ятниця з 09 год. 00 хв. до 16 год. 00 хв.; вихідні дні - субота та неділя.

З переліком адміністративних послуг, які надаються в центрі обслуговування платників Шосткинської ДПІ Головного управління ДПС у Сумській області  можна ознайомитися на субсайті Головного управління ДПС у Сумській області  в розділі «Діяльність» або в банері «Центри обслуговування платників».