Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про те, як користуватися електронними сервісами ДПС, розповідають в Шосткинській ДПІ

опубліковано 03 квітня 2024 о 14:34

Про функціонал електронного сервісу Електронний кабінет, який створено для забезпечення належного сервісного обслуговування платників податків на вебпорталі ДПС України розповіла під час робочої зустрічі з платниками начальник Шосткинської ДПІ ГУ ДПС у Сумській  області Наргуль КУЖЕЛЬНА.

Вона роз’яснила як за допомогою Електронного кабінету платники податків можуть вести документообіг та сплачувати податки онлайн, не відвідуючи Центри обслуговування платників, що значно економить час та надає можливість уникнути черги. 

Також в ході зустрічі було проінформовано про мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС . Застосунок можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS.

«Моя податкова» – простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків з використанням платіжних систем. 

Окрім цього Наргуль КУЖЕЛЬНА  розповіла як платникам скористатися своїм правом на податкову знижку, а також про податкову знижку для внутрішньо переміщених осіб за витратами на оренду житла. 

Податківці Сумщини  закликають платників податків активно використовувати електронні сервіси ДПС, адже це зручно, швидко та доступно!

Під час повітряної тривоги надання сервісних послуг у центрах обслуговування платників (ЦОП) та ДПІ, де ЦОП не створено, тимчасово призупиняється.

Це робиться з метою забезпечення безпеки як платників податків, так і наших працівників.

Відновлення роботи ЦОП/ДПІ відбувається протягом декількох хвилин після закінчення повітряної тривоги.

Просимо з розумінням поставитися до тимчасових незручностей.

Під час повітряної тривоги ви можете:

Отримати консультації з податкових питань:
Вебсайт ДПС: https://tax.gov.ua/
Facebook-Messenger: https://www.facebook.com/tax.sumy
Електронні сервіси податкової
 
Звернутися до ЦОП/ДПІ після закінчення повітряної тривоги.
Дякуємо за розуміння!

Бережіть себе!