Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа: для бізнесу про зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в ЄРПН

опубліковано 10 листопада 2022 о 15:31

На підставі звернень суб'єктів господарювання заступник начальника Головного управління - Юрій МЕЛЬНИК 09 листопада 2022 року провів ряд робочих зустрічей з представниками установ та організацій Сумської області з питань зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних (ЄРПН).

Особливу увагу приділено питанням віднесення платника податків до «ризикового», а також прийняття Таблиці даних платника податку на додану вартість.

На зустрічах представники бізнесу отримали фахові відповіді на актуальні питання.

Зустрічі відбулися конструктивно, в форматі діалогу.

Всі учасники мали можливість висловити свою думку з проблемних питань реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, а представники податкової прийняли до уваги та відповідного реагування факти, по яких були озвучені зауваження та пропозиції.

Нагадуємо, що за допомогою Комунікаційної податкової платформи здійснюється оперативне реагування на звернення бізнесу, що сприяє змістовному і конструктивному діалогу з платниками податків стосовно нагальних питань, які виникають у роботі суб’єктів господарювання.