Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікація податкової служби Сумщини з платниками на тему змін до постанови Кабінету Міністрів України № 1165 триває

опубліковано 07 листопада 2022 о 13:33

Сьогодні, 07 листопада 2022 року, у рамках діяльності Комунікаційної податкової платформи відбулася зустріч у форматі «круглого столу»  за участі  податківців Сумщини  та керівництва Асоціації платників податків України у Сумській області та Сумської обласної організації роботодавців деревобробного та меблевого виробництва.

У зустрічі взяли участь: в. о. начальника Головного управління ДПС у Сумській області Борис АКІМЕНКО, заступник начальника –  Юрій МЕЛЬНИК; начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Світлана КОРЖИЛОВА, начальник відділу моніторингу операцій та ризиків управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Вікторія СЕРДЕЧНА, Голова ради територіального відділення Всеукраїнської ГО «Асоціації платників податків України у Сумській області» Андрій ФРОЛКОВ та Голова ради «Сумська обласна організація роботодавців деревобробного та меблевого виробництва» Олег СИДОРЕНКО.

Під час «круглого столу»  розглядалися законодавчі зміни в частині блокування реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування до податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Учасники також обговорили підстави для автоматичного врахування Таблиці даних та алгоритму дій у разі призупинення реєстрації податкових накладних в Єдиному реєстрі.