Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Сумщині презентували поштову марку "Податки. Армія. Перемога!"

опубліковано 27 червня 2024 о 16:17

Відсьогодні вводиться в обіг та вважається дійсним для оплати послуг зв'язку в усіх поштовий відділеннях  випуск марки «Податки. Армія. Перемога!».

Поштовий випуск проведено АТ «Укрпошта»  у рамках Всеукраїнської інформаційної кампанії «Наші податки – наш захист» та присвячено питанням важливості сплати податків в умовах війни.

З цієї нагоди  у Конгрес-центрі СумДУ  відбулася урочиста церемонія спецпогашення художньої марки «Податки. Армія. Перемога!» до якої долучилися податківці Сумщини  на чолі  з в.о. начальника Головного управління ДПС у Сумській області Артемом СНЄЖКОМ. 

У церемонії також взяли участь начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир АРТЮХ, заступник голови Сумської обласної ради Костянтин ТОВСТУХА, начальник Сумської міської військової адміністрації Олексій ДРОЗДЕНКО,  директор по взаємодії з органами державної влади у Сумській області АТ «Укрпошта» В'ячеслав МАРАНИЧ та громадськість області.


Артем СНЄЖКО подякував АТ «Укрпошта» за цю чудову ініціативу. Він висловив впевненість, що марка «Податки. Армія. Перемога!» стане не просто колекційним експонатом, а й символом нашої єдності та незламності. Посадовець також наголосив на позитивних  результатах роботи податкової служби Сумської області, а саме, завдяки спільним зусиллям податківців та сумчан у січні – травні 2024 року до бюджетів усіх рівнів мобілізовано майже 10 мільярдів гривень.  Це свідчать про те, що сумчани відповідально ставляться до своїх податкових зобов'язань.

Захід своєю чергою підкреслив важливість свідомого виконання громадянами своїх податкових зобов'язань для підтримки Збройних сил України та здобуття перемоги у війні з російським агресором.