Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова Сумщини пропонує платникам податків приділити увагу розвитку нашої співпраці шляхом використання дистанційних форм комунікації

опубліковано 26 червня 2024 о 15:15

Інтернет - це величезна та потужна мережа, яка об'єднує людей, незалежно від їхнього розташування в просторі та часі. Ця мережа стала справжньою революцією у сфері комунікацій, розвиваючись з неймовірною швидкістю та надаючи безліч форм спілкування.

У сучасному світі Інтернет став не просто джерелом інформації, а справжнім інструментом для спілкування та співпраці. Це місце, де люди можуть обмінюватися думками, ідеями, даними та інформацією. В Інтернеті є безліч соціальних мереж, форумів, чатів, месенджерів, які дозволяють спілкуватися з іншими людьми навіть на великій відстані.

В умовах війни Головне управління державної податкової служби  у Сумській області пропонує платникам податків приділити особливу увагу розвитку співпраці з нами шляхом використання дистанційних форм комунікації. Це дозволить нам ефективно спільно працювати над питаннями оподаткування та фінансової стабільності в регіоні.

Інтернет надає нам можливість бути завжди на зв'язку та обмінюватися інформацією у будь-який час, незалежно від розташування. Це великий ресурс для досягнення спільних цілей та підтримки стабільності в найбільш важкі часи.
Початок форми

?? Офіційний вебпортал Державної податкової служби України
?
https://tax.gov.ua/
?? Субсайт Головного управління ДПС у Сумській області
?
https://sumy.tax.gov.ua/
?? Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс ЗІР
?
http://zir.tax.gov.ua/

?? Підписатися на Telegram-канал
?
https://t.me/tax_gov_ua

?? Підписатися на сторінку у Facebook Державна податкова служба України
?
https://www.facebook.com/TaxUkraine/

?? Головне управління ДПС у Сумській області
?
https://www.facebook.com/tax.sumy 

?? Підписатися на сторінку у YouTube
?
https://www.youtube.com/c/TaxUkraine