Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зареєструйтеся на прийом до спеціалістів податкової служби без черг і очікувань

опубліковано 05 червня 2024 о 13:31

Головне управління ДПС у Сумській області нагадує платникам податків Сумщини, що з метою покращення обслуговування платників податків та громадськості запроваджена Електронна черга для запису до ЦОПів.

Економте час! Запишіться до ЦОПу онлайн і Вам не доведеться стояти в черзі. Спеціалісти будуть готові Вам допомогти у зазначений час.

Використання Електронної черги надає багато переваг, зокрема, це економія часу та витрат, доступність, оперативність, актуальність. 

Громадяни та суб’єкти господарювання мають можливість записатися до Електронної черги в режимі online, зателефонувавши до Контакт-центру ДПС за номером телефону: 0 800 501 007 (напрямок 6) (безкоштовно зі стаціонарних телефонів, з мобільних телефонів - за тарифами операторів мобільного зв’язку, щоденно з 8:00 до 19:00, у п’ятницю з 8:00 до 18:00 (крім суботи та неділі), або звернувшись до чату Контакт-центру ДПС у месенджерах Viber та Telegram.

Використовуючи запис до Електронної черги є можливість записатися до:

ЦОП Сумської ДПІ ГУ ДПС у Сумській області 

ЦОП Глухівської ДПІ ГУ ДПС у Сумській області

ЦОП Конотопської ДПІ ГУ ДПС у Сумській області

ЦОП Шосткинської ДПІ ГУ ДПС у Сумській області

ЦОП Охтирської ДПІ ГУ ДПС у Сумській області 

ЦОП Роменської ДПІ ГУ ДПС у Сумській області.

Для ознайомлення з покроковим алгоритмом дій перейдіть за посиланням https://sumy.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/778515.html

https://tax.gov.ua/data/files/428026.mp4