Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Електронні сервіси ДПС: зручне використання

опубліковано 30 травня 2024 о 10:43

В умовах воєнного стану бізнес може працювати та сплачувати податки. В цей нелегкий період платникам, як ніколи, важливо володіти актуальною податковою інформацією. Тому Державна податкова служба України активно удосконалює ІТ-технології у сфері адміністрування податків. Пріоритетним напрямом роботи ДПС залишається розвиток онлайн-сервісів. Адже сучасні електронні сервіси ДПС дозволяють оперативно отримувати всю необхідну інформацію, довідки та консультації, а також подавати податкову та іншу звітність безпечно, без особистих візитів до служби, що під час щоденних повітряних тривог є дуже важливим.

Головне управління ДПС у Сумській області повідомляє, що наразі особливою популярністю користуються наступні електронні сервіси:

«Електронний кабінет», за допомогою якого платники можуть отримувати послуги від податкової служби в режимі онлайн;

«Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (ЗІР)», в якому представлена офіційна позиція Державної податкової служби України по всіх напрямах чинного податкового законодавства;

«Кваліфікований надавач електронних довірчих послуг» для отримання безкоштовного  кваліфікованого електронного підпису;

«Пульс» для надання інформації про неправомірні дії чи бездіяльність (можливі корупційні ризики) посадових осіб ДПС та її територіальних органів;

«Декларування громадян», де розміщені матеріали роз’яснювального характеру з питань декларування громадянами доходів;

«Онлайн навчання», де розміщено онлайн уроки, інформаційні та презентаційні матеріали.

Шановні платники податків, запрошуємо й надалі використовувати у своїй професійній діяльності електронні сервіси, які створені ДПС саме для вас!