Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відомості про доходи отримуємо онлайн у смартфоні

опубліковано 06 травня 2024 о 11:06

Головне управління ДПС у Сумській області нагадує громадянам, що ДПС пропонує громадянам кілька способів отримати відомості про свої доходи онлайн, у тому числі і у смартфоні.

Один із способів - скористатися Електронним кабінетом платника. Для цього необхідно зареєструватися в кабінеті та отримати Кваліфікований електронний підпис (КЕП). Після цього можна в будь-який час зайти в кабінет і отримати відомості про свої доходи, зокрема:

суми виплачених доходів;
суми утриманого податку та військового збору;
суми сплаченого податку та військового збору.
Отримати відомості про доходи можна також через мобільний застосунок «Моя податкова». Для цього необхідно завантажити застосунок на свій смартфон і зареєструватися в ньому. Після цього можна в будь-який час зайти в застосунок і отримати відомості про свої доходи, зокрема:

суми виплачених доходів.
Платники можуть подати запит на отримання довідки з Державного реєстру фізичних осіб про виплачені доходи та утримані з них податки на порталі Дія.  Для цього необхідно зареєструйтеся чи авторизуйтеся в кабінеті громадянина на diia.gov.ua за допомогою електронного підпису або BankID. Саму довідку можна буде завантажити в розділі "Документи" в кабінеті громадянина на порталі Дія.

Обирайте зручний для себе спосіб та не витрачайте час на відвідування податкової!

Використання електронних сервісів ДПС для отримання відомостей про доходи є зручним та безпечним способом. Це дозволяє громадянам заощадити час та кошти, а також отримати актуальну інформацію про свої доходи.