Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Протягом І кварталу 2024 року до сектору реєстрації користувачів з питань отримання та застосування електронних довірчих послуг звернулось 2790 заявників

опубліковано 02 квітня 2024 о 11:46

Головне управління ДПС у Сумській області  інформує, що протягом І кварталу 2024 року до сектору реєстрації користувачів з питань отримання та застосування електронних довірчих послуг звернулось 2790 заявників.

При наданні електронних довірчих послуг працівниками сектору згенеровано 1110 особистих ключів підписувачів, сформовано 2220 кваліфікованих сертифікатів електронного підпису чи печатки. Змінено статус кваліфікованих сертифікатів 606 підписувачам. Зареєстровано в реєстрі Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Державної податкової служби (КНЕДП ДПС), в тому числі за допомогою функції «Шерінг» застосунку «Дія» 1397 заявників.

Надано 1369 консультацій щодо отримання та застосування кваліфікованого електронного підпису чи печатки, користування програмними засобами «ІІТ користувач ЦСК-1», повторного дистанційного формування сертифікатів за електронним запитом, завантаження кваліфікованих сертифікатів з сайту надавача та інших питань.

Для наповнення субсайту Головного управління ДПС у Сумській області надано 8 публікацій щодо актуальних питань з надання електронних довірчих послуг.

Також прийнято участь у zoom-конференції з представниками медичних закладів, на якій були висвітлені актуальні питання при застосуванні кваліфікованого електронного підпису медичними працівниками у програмних засобах.