Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків Шосткинського району у січні 2024 року сплатили до місцевих бюджетів  понад 90,0 млн гривень податкових платежів

опубліковано 28 лютого 2024 о 08:31

Не зважаючи на надскладні умови роботи, що склалися під час війни, платники Шосткинського району дуже відповідально ставляться до сплати податків, підтримуючи обороноздатність країни й постраждалих від неї громадян.

За інформацією управління економічного аналізу Головного управління ДПС у Сумській області платники Шосткинського району у січні 2024 року сплатили до місцевих 90,1 млн гривень податків та податкових платежів.

Так, протягом січня у розрізі бюджетоформуючих податків надійшло: податку на доходи фізичних осіб – 60,1 млн грн, єдиного податку – 17,1 млн грн, земельного податку  - 8,5 млн грн, податку на нерухоме майно – 2,3 млн гривень.

Суми бюджетних надходжень свідчать про те, що платники податків Шосткинського району прикладають максимум зусиль, своєчасно і в повному обсязі сплачуючи податки, чим допомагають державі подолати складний фінансовий стан та забезпечити гідну фінансову підтримку територіальних громад у період дії воєнного стану.