Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків Сумського району у січні 2024 року сплатили до місцевих бюджетів  312,6  млн гривень податкових платежів

опубліковано 22 лютого 2024 о 10:48

 У той час, коли Збройні сили України боронять та визволяють рідні землі, пересічні платники податків надійно тримають економічний фронт – чесно сплачуючи податки.

  В умовах війни кожен обізнаний український громадянин свідомо допомагає державі подолати складний фінансовий стан та гідно підтримати її обороноздатність. Адже всі розуміють, що бажаний мир в Україні напряму залежить від кожного з нас.

  За інформацією управління економічного аналізу Головного управління ДПС у Сумській області платники Сумського району Сумської області дуже відповідально ставляться до сплати податків і зборів.

  Так, у січні 2024 року ними було сплачено до місцевих бюджетів 312,6 млн гривень. У розрізі бюджетоформуючих податків надійшло: податку на доходи фізичних осіб – 190,1 млн грн, єдиного податку – 84,4 млн грн, земельного податку - 21,5 млн грн, податку на нерухоме майно – 4,5 млн гривень.

  Податківці констатують, що цей фінансовий внесок дозволить забезпечити виконання місцевих бюджетів та підтримку територіальних громад, а головне – військових у період дії воєнного стану.