Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Увага! Важливо правильно вказувати призначення платежу, щоб забезпечити належну облікову документацію та забезпечити правильне зарахування коштів на відповідний рахунок

опубліковано 29 січня 2024 о 13:52

Податківці Сумщини акцентують, що сплата податків є обов'язковою для всіх громадян і підприємств, які мають об'єкти оподаткування.

Сплата податків, зборів, платежів та єдиного внеску виконується шляхом перерахування відповідних сум коштів на банківський рахунок державної податкової служби чи іншого компетентного органу.

Для зручності платників існують спеціальні платіжні інструкції, де вказана необхідна інформація щодо отримувача платежу, реквізити рахунку, призначення платежу та сума, яку треба сплатити.

Звертаємо увагу на те, що актуальні реквізити  рахунків для сплати податків, зборів та платежів до державного та місцевого бюджетів, а також рахунки для сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування знаходяться на офіційному сайті Державної податкової служби України в розділі «Рахунки для сплати платежів» «Сумська область» за посиланням: https://sumy.tax.gov.ua/rahunki-dlya-splati-platejiv.

Наголошуємо, що важливо правильно вказувати призначення платежу, щоб забезпечити належну облікову документацію та забезпечити правильне зарахування коштів на відповідний рахунок.