Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Головне управління ДПС у Сумській області завжди прагне надавати найкращі податкові послуги своїм громадянам та платникам податків

опубліковано 29 січня 2024 о 08:33

Головне управління ДПС у Сумській області завжди прагне надавати найкращі податкові послуги своїм громадянам та платникам податків.

У цьому контексті однією з ключових зручностей є  можливість отримання інформації та відповідей на питання безпосередньо за допомогою телефонів установи.

Податкова області пропонує низку телефонів, за якими можна звертатися для отримання консультацій та розв'язання питань, пов'язаних з різними напрямами податкового законодавства. Така можливість спілкування з податковими фахівцями телефоном має численні переваги:

Замість особистої поїздки до податкової інспекції, платники податків можуть отримати відповіді на свої питання безпосередньо з території зручної для них місцевості.

Громадяни та платники податків можуть отримати консультації з будь-якого напряму податкового законодавства, будь то податок на доходи фізичних осіб, податок на прибуток, оподаткування нерухомого майна, ліцензування, сплата податкового боргу, отримання довідки про доходи, встановлення/реєстрація РРО/ПРРО тощо.

Платники податків можуть звертатися за допомогою у разі виникнення  труднощів у заповненні звітності чи інших питань, що потребують уточнення.

Така співпраця підсилює прозорість та доступність податкової системи для всіх громадян, роблячи податкові процеси більш зрозумілими та доступними.

Податкова Сумщини намагається завжди залишатися на передових позиціях у питаннях якості надання податкових послуг та забезпечення доступності та зручності для всіх своїх платників податків. Особливо це актуально під час війни та постіних повітряних тривогах.

Нагадуємо, що вся контактна інформація щодо можливих каналів комунікації з платниками розташована на субсайті установи у розділі «КОНТАКТИ» за посиланням: https://sumy.tax.gov.ua/kontakti/.