Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків Роменщини сплатили до місцевих бюджетів понад 1165,0 млн гривень

опубліковано 22 грудня 2023 о 11:27

Наразі  наші співвітчизники прикладають максимум зусиль для скорішого настання бажаної перемоги, чесно сплачуючи податки, допомагаючи державі подолати складний фінансовий стан та підтримуючи  її обороноздатність. Адже всі розуміють, що бажаний мир в країні напряму залежить від кожного з нас.

За інформацією управління економічного аналізу Головного управління ДПС у Сумській області платники Роменського району Сумської області відповідально ставляться до сплати податків і зборів. Так, протягом 11 місяців 2023 року ними було сплачено до місцевих бюджетів 1165,5 млн гривень. Зазначена сума на 103,3 млн грн перевищила показник аналогічного періоду минулого року.

У розрізі бюджетоформуючих податків надійшло: податку на доходи фізичних осіб – 785,5 млн грн, єдиного податку – 123,0 млн грн, земельного податку  - 118,5 млн гривень.

Податківці констатують, що цей суттєвий внесок кожного дозволить забезпечити виконання річних місцевих бюджетів та фінансово підтримати територіальні громади у період дії воєнного стану.