Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Місцеві бюджети  Шосткинського району впродовж дев’яти місяців   2023 року поповнилися 1129,4 млн грн податків

опубліковано 27 жовтня 2023 о 10:20

                                                                                                                                                                                                                                         

 За висновками податківців, платники  Шосткинського району відповідально підтримують обороноздатність країни й громадян, постраждалих від війни, своєчасно та в повному обсязі сплачуючи податки.

 За інформацією управління економічного аналізу Головного управління ДПС у Сумській області платники Шосткинського району у січні - вересні 2023 року сплатили до місцевих бюджетів 1129,4 млн гривень. Зазначена сума на 226,4 млн грн перевищила показник аналогічного періоду минулого року.

У розрізі бюджетоформуючих податків надійшло: податку на доходи фізичних осіб – 912,2 млн грн, єдиного податку – 80,4 млн грн, земельного податку  -  94,1 млн гривень.

Стан бюджетних надходжень свідчить про те, що платники податків Шосткинського району сумлінно сплачують податки, чим свідомо підтримують державу у складний воєнний час. Саме завдяки їхній активній громадянській позиції місцеві бюджети  отримують  необхідні  кошти для забезпечення стабільного функціонування економіки держави та підтримки боєздатності Збройних Сил України.