Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведена звірка з бюджетом дарує спокій, впевненість у собі й можливість своєчасно запобігти непорозумінь з представниками контролюючих органів

опубліковано 27 червня 2023 о 08:37

Проведена звірка з сплачених бюджетних платежів надає можливість платникам податків власно переконатися у відсутності заборгованості перед бюджетом, а у разі її наявності  – запобігти подальшому накопиченню, вчасно сплативши борг.

Головне управління ДПС у Сумській області запрошує громадян та платників податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, плати за землю, транспортного податку провести звірку з фахівцями контролюючого органу щодо стану надходжень до бюджету зазначених податків.

Провести звірку стану розрахунків з бюджетом можна у центрах обслуговування платників за місцем реєстрації (податкової адреси). 

Податківці зауважують та радять, що враховуючи умови сьогодення й оголошений воєнний стан, платникам для звірки простіше скористатись електронними сервісами ДПС.

Так, у приватній частині Електронного кабінету режим «Стан розрахунків з бюджетом» надає користувачу доступ до власних особових рахунків зі сплати податків, зборів та інших платежів, тобто до інтегрованої картки платника податків.

Нагадуємо, що вхід до приватної частини Електронного кабінету здійснюється після проходження користувачем електронної ідентифікації з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.