Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків Сумського району сплатили до місцевих бюджетів понад 3700,0 млн гривень податкових платежів

опубліковано 22 грудня 2022 о 13:04

Забезпечення оперативного, належного та безперервного виконання місцевих  бюджетів - одне з головних завдань, з яким довелося стикнутися громадам в умовах воєнного стану.

За інформацією управління економічного аналізу Головного управління ДПС у Сумській області платники Сумського району протягом 11 місяців 2022 року сплатили до місцевих бюджетів 3730,9 млн гривень. Зазначена сума на 253,6 млн грн перевищила показник аналогічного періоду минулого року.

У розрізі бюджетоформуючих податків надійшло: податку на доходи фізичних осіб – 2851,3 млн грн, єдиного податку – 426,5 млн грн, земельного податку  - 272,0 млн гривень.

Податківці констатують, що платники податків Сумщини  прикладають максимум зусиль задля перемоги у війні, сплачуючи податки, чим допомагають державі подолати складний фінансовий стан та гідно підтримати її обороноздатність. Крім того, своїм внеском  забезпечують своєчасне й повне виконання місцевих бюджетів та фінансову підтримку територіальних громад у період воєнного стану.