Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шановні колеги, щиро вітаю всіх із професійним святом – Днем податківця України!

опубліковано 01 липня 2022 о 15:00

Сьогодні своє професійне свято відзначають колишні та теперішні податківці. Це професійне свято є особистим для кожного, хто був або є пов’язаним зі службою.  

Державна податкова служба є одним із основних органів нашої держави. Більш того, без податкових органів не можливе функціонування держави.

Це для мене не банальні слова, адже я сама довгі роки працюю у податковій службі і добре зрозуміла, що для держави, області та міста означає якісна робота податківців.

Крок за кроком руйнувати тіньову економіку, домагатися стовідсоткової сплати податків, вибудовувати ділові партнерські стосунки з платниками Сумщини - ось наші найголовніші завдання, виконання яких і надалі забезпечуватиме якісне наповнення бюджетів усіх рівнів та суспільне визнання праці податківців.

Пам’ятаймо, що колишніх податківців не існує, як неможливо викинути з себе частку свого життя!

Друзі. Вдячна всім, хто не лише в мирний час, а й у часи війни відповідально виконує свої службові обов’язки, поповнюючи державну скарбницю, чесно та самовіддано бореться з порушниками податкового законодавства.

Бажаю всім працівникам податкової служби Сумщини і колегам з усієї України принциповості і відповідальності у повсякденній роботі, а також здоров’я, злагоди і добробуту – в родинах.