Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наталія КІЯШКО: до завершення кампанії одноразового добровільного декларування залишилося менше 3х місяців

опубліковано 15 червня 2022 о 10:29

Начальник Головного управління ДПС у Сумській області Наталія КІЯШКО акцентує, що пошук додаткових резервів для наповнення бюджетів – актуальна тема мирного часу життя нашої Держави набуває все більшого сенсу в часи, коли російська агресія нищить нашу економіку одночасно зі спробами знищити націю!

На жаль чим довше затягується війна, тим більше падає й економіка. Втомилися всі, але кожен на своєму місці повинен робити все можливе, а іноді й не можливе, щоб ми пройшли випробування на міцність.

З 24 лютого ми втратили дуже багато, у тому числі багато корисного часу, який могли спрямувати в позитивному напрямі на покращення певних сфер життя в Україні. Як би складно не було, але необхідно повертатися до нагальних питань, які спрямовані на наповнення бюджетів усіх рівнів. Одна з таких можливостей – це запроваджене торік одноразове добровільне декларування, - акцентує посадовець.

Наталія КІЯШКО наголошує, що одним із головних суспільних завдань органів влади є належне фінансування соціальних видатків та розвиток інфраструктури міст, сіл, селищ. Виконання цього важливого завдання неможливе без досягнення високого рівня добровільного виконання обов’язку щодо сплати податків суб’єктами господарської діяльності та громадянами.

Головне управління ДПС у Сумській області інформує, що наразі Консультаційну допомогу з актуальних питань одноразового добровільного декларування громадяни зможуть отримати в Центрах обслуговування платників Сумщини.

Нагадуємо, що особи, які задекларують активи, придбані за доходи без сплати податків, за умови сплати одноразового збору з одноразового добровільного декларування, звільняються від кримінальної, адміністративної та фінансової відповідальності за несплату податків.

Одноразове добровільне декларування – твоя соціальна відповідальність.

Допоможи Збройним Силам України – задекларуй активи, з яких не були сплачені податки!

Не зволікай – ДЕКЛАРУЙ!

Відповіді на всі актуальні питання платники можуть отримати за лінком: https://tax.gov.ua/.../odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya