Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Семінар-практикум «Податкова знижка для громадян у мобільному застосунку «Моя податкова»»

опубліковано 20 червня 2024 о 14:47

У Шосткинській  ДПІ Головного управління ДПС у Сумській  області за участі начальника ДПІ Наргуль Кужельної  проведено  семінар-практикум для платника податків щодо мобільного за стосунку «Моя податкова» .

Начальник ДПІ нагадала, що мобільний застосунок «Моя податкова» у розділі «Послуги» надає можливість подати декларацію про майновий стан і доходи для отримання податкової знижки.

Для цього:

- оберіть «Подати декларацію про майновий стан і доходи»;

- вкажіть суму витрат відповідного виду;

- зазначте реквізити банківського рахунку (інша інформація про банківський рахунок заповниться автоматично);

- прикріпіть документи в електронному вигляді (додатки можуть бути додані у pdf-форматі або фото);

- підписуйте та надсилайте.

Завантажуйте застосунок «Моя податкова» в AppStore або GooglePlay, ідентифікуйтеся онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача та використовуйте більше сервісів.

Безкоштовний мобільний застосунок "Моя податкова", який дозволяє в реальному часі, заповнити та подати податкову декларацію в електронному вигляді, а також отримати відомості про суми отриманих доходів, дізнатися про наявність чи відсутність податкового боргу. переглянути повідомлення про нарахування майнових податків, отримати повідомлення від контролюючого органу, тощо.  

Фахівець податкової надала практичну допомогу платникам в завантаженні додатка та основ користування ним. Повідомила, що мобільний застосунок доповнюватиметься новими можливостями відповідно до потреб платників податків.