Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У першому кварталі 2024 року платники податків Ямпільщини сплатили до місцевих бюджетів 13,5 млн гривень

опубліковано 24 квітня 2024 о 08:46

У часи надскладних воєнних випробувань для України, державі як ніколи потрібна своєчасна і повна сплата податків для підтримки ЗСУ й військових, безперебійного функціонування економіки держави.

Статистика свідчить про відповідально, своєчасно й повному обсязі сплачені суми податків, які  формують фінансовий ресурс для життєдіяльності мешканців Ямпільської громади в умовах війни.

Так, за інформацією управління економічного аналізу Головного управління ДПС у Сумській області у першому кварталі 2024 року платники податків Ямпільської територіальної громади сплатили до місцевих бюджетів 13,5 млн грн, у тому числі ПДФО у сумі 6,2 млн грн, єдиного податку у сумі 2,0 млн грн, земельного податку – 2,3 млн грн, податку на нерухоме майно – 0,2 млн гривень (у співставних умовах).

Податківці зазначають, що наразі кожна проведена транзакція, кожна сплачена гривня – це теж зброя, внесок кожного громадянина у підтримку обороноздатності країни. Адже вчасно сплачені податки є тим фінансовим ресурсом, який гарантує підтримку в умовах війни й веде до бажаної перемоги.