Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У першому кварталі 2024 року платники податків Дружбівської ТГ сплатили до місцевих бюджетів 8,2 млн грн

опубліковано 24 квітня 2024 о 08:44

У часи надскладних воєнних випробувань для України, державі як ніколи потрібна своєчасна і повна сплата податків для підтримки ЗСУ й військових, безперебійного функціонування економіки держави.

Статистика свідчить про відповідально, своєчасно й повному обсязі сплачені суми податків, які  формують фінансовий ресурс для життєдіяльності мешканців Дружбівської громади в умовах війни.

Так, за інформацією управління економічного аналізу Головного управління ДПС у Сумській області у першому кварталі 2024 року платники податків Дружбівської територіальної громади сплатили до місцевих бюджетів 8,2 млн грн, у тому числі ПДФО у сумі 5,1 млн грн, єдиного податку у сумі 0,76 млн грн, земельного податку – 1,6 млн грн, податку на нерухоме майно – 0,2 млн гривень (у співставних умовах).

Наведені суми свідчать про те, що незважаючи на перебування Дружбівської громади на території можливих воєнних дій, її платники гідно виконують свій конституційний обов’язок зі сплати податків, зборів та інших податкових платежів. Своїм внеском вони сумлінно забезпечують своєчасне й повне виконання бюджетних призначень під час війни.