Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У першому кварталі 2024 року платники податків Комишанської ТГ сплатили до місцевих бюджетів майже 17,0 млн гривень

опубліковано 19 квітня 2024 о 09:42

Попри складної ситуації в країні, платники Комишанської територіальної громади сумлінно виконують свої податкові обов’язки перед державою та своєчасно сплачують податки. Статистика свідчить, що окрім дисциплінованої сплати податків, наші громадяни забезпечують їх стабільне зростання у порівнянні з минулим роком. 

А це свідчить про їхню чітку громадянську позицію та власний вклад для підтримки держави, військових та громадян у складний воєнний час.

За інформацією управління економічного аналізу Головного управління ДПС у Сумській області у першому кварталі 2024 року платники податків Комишанської територіальної громади сплатили до місцевих бюджетів 16,7 млн грн, у тому числі ПДФО у сумі 11,5 млн грн, єдиного податку у сумі 1,1 млн грн, земельного податку – 1,5 млн грн, податку на нерухоме майно – 0,1 млн гривень (у співставних умовах).

Наведені суми свідчать про те, що платники Комишанської територіальної громади гідно виконують свій конституційний обов’язок зі сплати податків, зборів та інших податкових платежів. Своїм внеском вони забезпечують своєчасне й повне виконання бюджетних призначень, таких необхідних під час війни.