Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків Новослобідської ТГ сплатили до місцевих бюджетів майже 37,2 млн грн

опубліковано 16 листопада 2023 о 14:22

В умовах сучасних викликів та воєнного конфлікту податкові надходження стають ключовою складовою для фінансової стабільності та розвитку територіальних громад. Ситуація, в якій знаходиться наша країна, накладає особливий акцент на важливість збільшення обсягів податкових надходжень для забезпечення потреб громад та забезпечення безпеки та добробут її мешканців.

За інформацією управління економічного аналізу Головного управління ДПС у Сумській області за період січня-жовтня 2023 року платники податків Новослобідської територіальної громади  сплатили до місцевих бюджетів 37,2 млн грн, у тому числі ПДФО у сумі 19,4 млн грн, єдиного податку у сумі 5,8 млн грн, земельного податку – 11,7 млн гривень.

 Податківці нагадують про необхідність своєчасної та повної сплати податків, неухильного дотримання вимог трудового законодавства щодо офіційного оформлення працівників, своєчасної та повної виплати заробітної плати на рівні встановленої законодавством, адже це необхідно для підтримки економіки держави, ЗСУ та громадян, постраждалих від війни.