Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Електронне звітування – найбільш зручний та сучасний формат спілкування з контролюючими органами 

опубліковано 04 травня 2023 о 13:24

За квітень 2023 року Липоводолинською державною податковою інспекцією Головного управління ДПС у Сумській області надано 110 адміністративних послуг.

Серед найбільш поширених адміністративних послуг є Видача картки платника податків, створення Облікових карток за ф. 1ДР та Видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, що складає 77 відсотків від загальної кількості наданих адміністративних послуг або 85 запитів, які оброблені. 

Крім того, протягом квітня 2023 року опрацьовано  7 заяв про застосування спрощеної системи оподаткування, видано 8 витягів з реєстру платників єдиного податку,  зареєстровано 2 реєстратори розрахункових операцій та 8 книг обліку розрахункових операцій.

В Липоводолинській державній податковій інспекції Головного управління ДПС у Сумській області платники податків мають можливість отримати увесь спектр послуг, які надають податкові органи. Зокрема,  подання звітності в електронному вигляді за допомогою «Електронного кабінету».

Працівники Липоводолинської ДПІ допомагають усім бажаючим безкоштовно освоїти технологію подання податкової звітності в електронному вигляді, надають роз’яснення з питань подання податкової звітності, зокрема, навчають як подати звіти в електронній формі, накладати електронний цифровий підпис та стежити чи документ прийнятий, а також знайомлять із можливостями Електронного кабінету, розповідають про переваги користування безкоштовними електронними сервісами ДПС України. За квітень 2023 року проведено 8 практичних занять.

Фахівці Липоводолинської ДПІ наголошують, що електронне звітування – найбільш зручний та сучасний формат спілкування з контролюючими органами. 

Нагадуємо, що надання адміністративних послуг, виконання інших функцій сервісного обслуговування та проведення практичних занять здійснюється в приміщенні Липоводолинської ДПІ Головного управління ДПС у Сумській області за таким графіком: понеділок – п’ятниця з 9:00 до 16:00.