Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Глухівська державна податкова інспекція: надано 375 консультацій платникам податків щодо користування електронними сервісами

опубліковано 07 березня 2023 о 09:17

Глухівська державна податкова інспекція повідомляє, що за січень - лютий 2023 року оброблено 117 відомостей, що надійшли з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, 103 повідомлення про об’єкти оподаткування (об’єкти, які пов’язані з оподаткуванням, або через які провадиться діяльність).

Протягом двох місяців зареєстровано 4 реєстратора розрахункових операцій, 13 книг обліку розрахункових операцій.

Прийнято та зареєстровано 120 заяв на отримання відомостей з ДРФО про суми виплачених доходів та утриманих податків/джерела виплачених доходів та утриманих податків. Видано 354 карток платника податків про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків, внесено до паспорта громадянина України (у формі книжечки) відмітки про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта 5 громадянам України.

Станом на 28.02.2023 року Глухівською державною інспекцією до реєстру волонтерів включено 2 фізичних особи.

Надано 375 усних консультацій платникам податків щодо користування електронними сервісами обслуговування платників податків. На інформаційних стендах у місцях прийому суб’єктів звернень (ЦОП Глухівської ДПІ) розміщено повну інформацію щодо переліку електронних сервісів ДПС.