Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з платниками в Тростянецькій ДПІ

опубліковано 16 лютого 2023 о 15:14

У приміщенні Тростянецької ДПІ Головного управління ДПС у Сумській області відбулася зустріч з платниками податків з питань використання онлайн – сервісів ДПС. 

Під час зустрічі податківці акцентували, що в умовах воєнного стану пріоритетним напрямом роботи ДПС залишається розвиток онлайн – сервісів  ДПС, щоб сплачувати податки було легко та зручно, а отримувати електронні послуги – просто і комфортно. 

Взаємодія бізнесу і громадян з органами ДПС здійснюється за допомогою Електронного кабінету, де платники мають змогу подати звітність, сплатити податки, отримати доступ до інформації, звернутись до органів ДПС за допомогою листування тощо.

Податківці наголошують, що у режимі реального часу можна сформувати та надіслати до органів ДПС електронні документи, у тому числі податкову звітність, запити на отримання інформації, отримати доступ до особистої інформації, тобто, отримати відомості про суми отриманих доходів і утриманих податків, стан поданої звітності, стан розрахунків з бюджетом. Фізичні особи за допомогою сервісу «Стан розрахунків з бюджетом» в Електронному кабінеті можуть сплатити податки, збори, платежі та перевірити розрахунки сум податкових зобов’язань по таких податках.