Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з платниками в Лебединській ДПІ

опубліковано 14 лютого 2023 о 13:38

Начальником Лебединської ДПІ Головного управління ДПС в Сумській області  Людмилою БАКЛАНОВОЮ проведено семінар для платників податків з актуальних питань податкового законодавства.

Під час семінару начальник Лебединської ДПІ розповіла присутнім про особливості застосування спрощеної системи оподаткування, запровадженої на час дії в країні воєнного стану та про порядок подання звітності суб’єктами господарювання, які перейшли на єдиний податок за ставкою 2 відсотки.

Також Людмила Анатоліївна нагадала, що компанія одноразового (спеціального) добровільного декларування продовжено до 1 березня 2023 року.

Зокрема, детально розповіла про подання одноразової декларації, об’єкти, які підлягають декларуванню, ставки одноразового збору та терміни його сплати, а також про переваги, які отримають декларанти, що скористалися податковою амністією.

Поінформовано, що у Лебединської ДПІ організовано робоче місце, де платник самостійно, або за допомогою фахівця ДПІ може подати  звітність в електронній формі через «Електронний кабінет».