Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Роменська ДПІ: надано 5471 адміністративних послуг

опубліковано 04 січня 2023 о 15:02

       За  2022 рік  через Центр обслуговування платників податків Роменської ДПІ Головного управління ДПС у Сумській області надано 5471 адміністративних послуг.

       Серед найбільш поширених адміністративних послуг  є Видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків та Видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, що складає  понад  65  відс. від загальної суми наданих адміністративних послуг або  3567 оброблених запитів.

       Крім того, в  2022 році опрацьовано 998 заяв про застосування спрощеної системи оподаткування та зареєстровано в Реєстрі вперше 263 платника єдиного податку, видано  546 витягів з реєстру платника єдиного податку.

          В ЦОПі Роменської ДПІ Головного управління ДПС у Сумській області постійно проводилися навчання з питання подання податкової звітності в електронному вигляді, в результаті чого за минулий рік подано податкової звітності в електронному вигляді в кількості  15121 штук  або  99,8% від загальної кількості поданих декларацій.